Porotherm Profi       

Sistemul inovativ de zidărie ceramică Porotherm Profi reprezintă cea mai modernă soluție pentru execuția zidăriei ceramice la pereți nestructurali de inchidere sau compartimentare, folosind una din cele două soluții posibile:spumă adezivă Porotherm Profi Dryfix extra mortar in rost subțire Porotherm Profi

89 EUR/m3 zid cu Mortar inclus / 92 EUR/m3 zid cu Spuma inclus

Porotherm 25 N+F Profi

Porotherm 25 N+F Profi

Primul sistem inovator de zidarie ceramica introdus pe piata din Romania de catre Wienerberger. Porotherm 25 N+F Profi este un bloc ceramic cu fete de pozare slefuite si imbinare verticala de tip nut si feder - destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare - din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Produsul se va utiliza in zidarii cu rosturi subtiri utilizand mortarul Porotherm Profi sau spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra. Utilizarea sistemului de zidarie Porotherm Profi Dryfix extra se face in baza Agrementului Tehnic nr. 001SB-01/378-2014.

Gama Porotherm Profi: viitorul zidariei pentru case construite usor si curat! Alege cea mai buna caramida pentru casa ta!

Lungime (mm) 375mm
Latime (mm) 250mm
Inaltime (mm) 249mm
Masa (KG) 17,5Kg
Necesar de caramizi/m² de zidarie 11
Necesar de caramizi/m³ de zidarie 43
Rezistenta la compresiune (valoare medie) 11N/mm²
Conductivitatea termica λ10dry 0,300
Densitate aparenta 750Kg/m³
Clasa de reactie la foc A1
Livrare (buc /palet) 60

Porotherm 25 N+F Profi


X

Showroom — or. Chisinau str. Pietrariei 54, Depozit - com. Gratiesti, str. Albisoara 29